În colegiul nostru funcţionează Centrul de Documentare şi Informare, care este organizat pe principii europene, colegiul fiind implicat în primul proiect pilot din ţară de implementare a CDI-urilor, în parteneriat cu Ambasada Franţei în România.

Centrul de Documentare și Informare – împreună cu Biblioteca din Colegiul Național ”Mihai Eminescu” – deține un fond total de aproximativ 23.000 de volume, care sunt oferite spre consultare atât în sala de lectură, cât și în regim de împrumut la domiciliu. Publicațiile specifice profilului sunt în jur de 20.000 de volume, regăsindu-se aici, pe lângă operele studiate în programa școlară, dicționare, ghiduri, auxiliare, enciclopedii, albume, periodice, materiale audio-video etc. iar restul publicațiilor fiind repartizate și pe alte domenii de interes, specific tipului si profilului unității de învățământ precum : știinte ale naturii, știinte exacte, științe sociale.
În ceea ce privește repartizarea fondului documentar în funcție de limbă, în limba română se regăsesc aproximativ 21.000 de publicații, în limba franceză 568 de documente, iar în limba engleză în jur de 350 de materiale didactice.